Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
FLORENS

FLORENS Fåtölj med pall Grå

FLORENS Fåtölj med pall Grå är en modern stol med en trevlig formgivning i kategorin moderna stolar från FLORENS. Du kan köpa den hos Furniturebox för det bra priset 2 695 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om FLORENS Fåtölj med pall Grå från FLORENS

FLORENS är en stilfull och modern liten serie innehållandes ett runt bord, en stol sam en fåtölj med fotpall. Möblernas moderna utformning har begåvats med många pikanta detaljer som höjer stilfaktorn på vilken uteplats som helst utan att slå undan fötterna på resten av omgivningen. Möblerna har en stomme i borstad aluminium, stolens sits är i grå konstrotting och bordet har en skiva i konstträ. Snygga och pålitliga möbler för sommarens alla tillfällen!Snygga och pålitliga möbler för sommarens alla tillfällenFåtölj i grå konstrotting med dyna och fotpall.

Söker du ännu mer info om FLORENS Fåtölj med pall Grå från tillverkaren FLORENS? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Moderna stolar.

  • Produktnamn: FLORENS Fåtölj med pall Grå
  • Artikelnummer: 6362300666013576
  • Kategori: Moderna stolar
  • Varumärke: FLORENS
  • Taggar: fåtöljer,konstrottingfåtölj,utomhus
  • Pris: 2 695 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa FLORENS Fåtölj med pall Grå från FLORENS och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på FLORENS Fåtölj med pall Grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från FLORENS som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya FLORENS Fåtölj med pall Grå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.