Varumärke
 
Just nu 62311 st Filtrera produkterna

Handla Möbler online

Fram med ditt inredningssinne! Här får du nämligen möjlighet att strö ett kreativt glitter över ditt hem som vaknar och blir något alldeles eget när du fyller det med möbler av alla de slag. Vad är väl ett hem utan möbler om inte en tom canvasduk i behov av stil, färg och en stor dos inspiration. Ditt hem blir vad du gör det till och det är denna särprägel som gör just ditt hem till ett hem med stort ett H. Vi gillar hem med stora H:n och ser det som vår absoluta uppgift att vara en oas av möbler som du kan ösa färg, form och material ur. Därför har vi förvissat oss om att ha möbler i olika stilar, vare sig du föredrar naturligt kontra fabricerat, mjukt eller hårt, lågmält alternativt skrikigt och så vidare, som du kan mixa och matcha tills du blir fullkomligt nöjd och känner att ditt hem verkligen är du. Se vårt extrema utbud av exempelvis soffbord eller soffor bland underkategorierna. Några prodoukter i vårt stora sortiment av möbler som är särskilt populära är howardsofforna. De här sofforna är dock bara är en liten del av alla olika sofftyper som vi har att erbjuda dig. Sofforna tillverkas ibland på beställning, och det som är så pass bra med det är att du därför ofta får chansen att själv välja tygfärg, klädsel och annat. Du har otroligt många olika färger och tyger att välja bland när du handlar soffor hos oss. På många soffmodeller kan du dessutom välja hur du vill att soffbenen ska se ut, och du kan välja många andra detaljer helt själv.
 

Alla produkter inom Möbler

 
 

Mer info om Möbler

Vi har ett enormt utbud av möbler samlade på ett och samma ställe för att du enkelt ska kunna hitta rätt. Över 50 000 möbler samsas tillsammans med lika många heminredningsprodukter. Mall of Design är din pålitliga leverantör av heminredning och möbler med prisvärda modeller för husets alla rum, och till och med för trädgården. Hos oss hittar du all heminredning du kan tänkas behöva, och alla våra modeller är av högsta kvalitet.

På Mall of Design hittar du över 100.000 produkter med toppkvalitet och låga priser. Vi har alltså ett väldigt stort och brett utbud av heminredning och billiga möbler. Vi har både designmöbler och klassiska sådana. Hos oss hittar du ett sortiment av möbler som passar till alla rum i huset, och dessutom hittar du utemöbler. Du kan hos oss även hitta specialdesignad heminredning som soffor och fåtöljer, som kommer med klädsel som du får välja helt själv.

Möbler för huset - både inne och utemöbler

För att kunna sova gott i ditt sovrum behöver du en bra säng. En bra säng är nog den viktigaste möbeln i varje hushåll med tanke på att vi människor spenderar mellan 25%-30% av våra liv på att sova. Alla förtjänar en bra säng som går lätt att sova i, men då krävs en säng med förträfflig kvalitet som kan erbjuda ordentlig komfort när man ligger ner. Vissa personer är tveksamma till att köpa billiga sängar över nätet. Att köpa en billig säng innebär ju inte alltid att kvaliteten är på topp. Hos Mall of Design kan du dock handla sängar utan att behöva oroa dig över att den ska ha dålig kvalitet när du väl får hem den. Detta eftersom alla våra sängar är kvalitetstestade och av högsta kvalitet. Våra sängar kommer från sängleverantörer med lång erfarenhet i branchen, så du kan slappna av när du handlar sängar och andra möbler hos oss.

Heminredning även utanför hemmet

Vårt stora utbud av heminredning gäller inte bara inom husets väggar utan även utanför, till uterum och altaner och till och med ända ut i trädgården. För de här platserna kan vi erbjuda dig ett ständigt växande utbud av både traditionella och moderna utemöbler av enastående kvalitet. Du kan hitta exempelvis utebord, fågelbord, loungesoffor med fotpallar, matbord, rörformade fågelmatare och hängande fågelbord. Kolla själv igenom vårt sortiment så ser du vad vi menar när vi säger att vi har ett stort och brett sortiment. Du hittar såklart också hängmattor, som är ett måste att ha i trädgården, samt möbelskydd som hjälper dig att hålla dina fina utemöbler skyddade under våra regniga somrar och snöfyllda vintrar här i Sverige. De här exemplen är dock bara några få av väldigt många sköna utemöbler som du kan hitta hos oss på Mall of Design. Du kan hos oss också hitta mycket annat som faller inom kategorin heminredning, exempelvis bestick och annan köksinredning och såklart lampor och många olika textiler. Allt du kan tänkas behöva för hemmet hittar du på Mall of Design.

Billiga möbler på nätet

Att hitta billiga möbler på nätet är verkligen inte lätt nuförtiden. Även om det finns många återförsäljare så är de flesta väldigt dyra när man handlar över nätet. Vi på Mall of Design tycker inte att det ska behöva vara dyrt att inreda sitt hem och göra det vackert och hemtrevligt, vi kan garantera dig att vi ständigt arbetar med att försöka få ner priserna för möbler och annan heminredning. Det här gör vi såklart utan att låta påverka produkternas kvalitet till det sämre.

När du beställer din heminredning genom oss på Mall of Design kan du vara säker på att du får möbler som är prisvärda. Din nya heminredning levereras prydligt och fort ända fram till din dörr. Mycket av vårt sortiment importeras direkt, utan några mellanhänder. Det här innebär att du hos oss inte bara får hem högkvalitativa produkter oerhört fort, du får också utemöblerna och innemöblerna till fantastiskt låga priser. De enda prodoukterna som inte levereras direkt till din dörr är mindre möbler och artiklar, men du behöver inte oroa dig - de här artiklarna levereras till ett postombud i din närhet.