Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Decotique

Tapis Damier matta 300x400 cm, grå/vit

Tapis Damier matta 300x400 cm, grå/vit är en matta med behaglig formgivning i kategorin mattor från Decotique. Du kan köpa den hos RUM21 för den nätta summan 13 365 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om Tapis Damier matta 300x400 cm, grå/vit från Decotique

Tapis Damier matta från Decotique. En handtillverkad matta av högsta kvalité - i grå färg med ett rutmönster i vitt. Detta är en simpel men elegant och stilren matta som kommer att ge rummet ett behagligt lugn och en varm känsla. Genom den gråa färgen får man en rogivande känsla och tillsammans med det vita rutmönstret får man ett intryck av ordning och reda. Mattan är tillverkad av 100% slätvävd ull och har en slitstark och smutsavvisande yta som gör att denna matta blir smärtfri när det gäller skötsel. Något som kan vara bra att veta är att alla mattor från Decotique är märkta med en Care & Fair etikett. Care & Fair är en organisation som kämpar för att förbättra villkoren för familjer i Indien genom att bygga och underhålla skolor och sjukhus. Det innebär också att pengar går tillbaka till Indien, och bidrar till ett ekonomiskt stöd när det gäller utbildning och sjukvård till mattdistriktens barn. Denna mattan har måtten 300x400 cm som är den största storleken i serien Tapis Damier. Denna större storlek gör att mattan passar absolut bäst till större rum med luftiga ytor. Skötselråd: Se PDF

Söker du ännu mer info om Tapis Damier matta 300x400 cm, grå/vit från tillverkaren Decotique? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Mattor.

  • Produktnamn: Tapis Damier matta 300x400 cm, grå/vit
  • Artikelnummer: 2714701426182195
  • Kategori: Mattor
  • Varumärke: Decotique
  • Taggar: golv,mattor,textil,textil-mattor-ull,ull
  • Pris: 13 365 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Tapis Damier matta 300x400 cm, grå/vit från Decotique och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Tapis Damier matta 300x400 cm, grå/vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Decotique som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Tapis Damier matta 300x400 cm, grå/vit med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.