Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Fabula Living

Poppy Matta 140x200cm, Gul/Beige

Poppy Matta 140x200cm, Gul/Beige är en matta med en läcker form i kategorin mattor från Fabula Living. Du kan köpa den hos RoyalDesign för kostnaden 4 399 kr. Du kommer inte att ångra ett köp av denna produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Mycket hög kvalitét. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om Poppy Matta 140x200cm, Gul/Beige från Fabula Living

Kvalitet/Typ: Handvävd i Nya zeeländsk ull och lin på bomullsvarp. Poppy är formgiven av Lisbet Friis för Fabula Living. Hennes kollektion för Fabula Living är inspirerade av antika orientaliska mattor och nordiska trasmattor, de är omtolkade och anpassade för det moderna hemmet.

Söker du ännu mer info om Poppy Matta 140x200cm, Gul/Beige från tillverkaren Fabula Living? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Mattor.

  • Produktnamn: Poppy Matta 140x200cm, Gul/Beige
  • Artikelnummer: 4689600635021764
  • Kategori: Mattor
  • Varumärke: Fabula Living
  • Taggar:
  • Pris: 4 399 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Poppy Matta 140x200cm, Gul/Beige från Fabula Living och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Poppy Matta 140x200cm, Gul/Beige ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Fabula Living som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Poppy Matta 140x200cm, Gul/Beige med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.