Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Decotique

Le cuir Bleu matta 80x240 cm, blå

Le cuir Bleu matta 80x240 cm, blå är en matta med en ögonskön design i kategorin mattor från Decotique. Du kan köpa den hos RUM21 för priset 1 665 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Denna produkt är blå. Stilren och tidlös skapelse. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om Le cuir Bleu matta 80x240 cm, blå från Decotique

Le cuir Bleu matta från Decotique. Denna matta är en av modern matta i enfärgad stilren design med läder detaljer som är fastsydda i hörnen. Den enfärgade mattan blir en bra kontrast till andra möbler och inredning du har. Tillsammans med läder detaljerna så blir den här mattan en härlig inredning av sig själv. Mattan är tillverkad av 100% ull, som är naturligt smutsavvisande, och gör att mattan blir väldigt lättskött. Alla mattor från Decotique är också utrustade med en Care & Fair-etikett. Care & Fair är en organisation som kämpar för att förbättra villkoren för familjer i Indien genom att bygga och underhålla skolor och sjukhus. Det innebär också att pengar går tillbaka till Indien, och bidrar till ett ekonomiskt stöd när det gäller utbildning och sjukvård till mattdistriktens barn. Skötselråd: Se PDF

Söker du ännu mer info om Le cuir Bleu matta 80x240 cm, blå från tillverkaren Decotique? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Mattor.

  • Produktnamn: Le cuir Bleu matta 80x240 cm, blå
  • Artikelnummer: 2714700493363401
  • Kategori: Mattor
  • Varumärke: Decotique
  • Taggar: golv,mattor,textil,textil-mattor-ull,ull
  • Pris: 1 665 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Le cuir Bleu matta 80x240 cm, blå från Decotique och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Le cuir Bleu matta 80x240 cm, blå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Decotique som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Le cuir Bleu matta 80x240 cm, blå med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.