Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Decotique

Le cuir Bleu matta 80x240 cm, bl

Le cuir Bleu matta 80x240 cm, bl är en matta med en ögonskön design i kategorin mattor från Decotique. Du kan köpa den hos RUM21 för priset 1 850 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Stilren och tidlös skapelse. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om Le cuir Bleu matta 80x240 cm, bl från Decotique

Le cuir Bleu matta frn Decotique. Denna matta r en av modern matta i enfrgad stilren design med lder detaljer som r fastsydda i hrnen. Den enfrgade mattan blir en bra kontrast till andra mbler och inredning du har. Tillsammans med lder detaljerna s blir den hr mattan en hrlig inredning av sig sjlv. Mattan r tillverkad av 100% ull, som r naturligt smutsavvisande, och gr att mattan blir vldigt lttsktt. Alla mattor frn Decotique r ocks utrustade med en Care & Fair-etikett. Care & Fair r en organisation som kmpar fr att frbttra villkoren fr familjer i Indien genom att bygga och underhlla skolor och sjukhus. Det innebr ocks att pengar gr tillbaka till Indien, och bidrar till ett ekonomiskt std nr det gller utbildning och sjukvrd till mattdistriktens barn. Sktselrd: Se PDF

Söker du ännu mer info om Le cuir Bleu matta 80x240 cm, bl från tillverkaren Decotique? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Mattor.

  • Produktnamn: Le cuir Bleu matta 80x240 cm, bl
  • Artikelnummer: 2714700493363401
  • Kategori: Mattor
  • Varumärke: Decotique
  • Taggar: golv,textil-mattor-ull,textil,mattor,ull
  • Pris: 1 850 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Le cuir Bleu matta 80x240 cm, bl från Decotique och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Le cuir Bleu matta 80x240 cm, bl ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Decotique som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Le cuir Bleu matta 80x240 cm, bl med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.