Varumärke
KM Matt- & Textilgrossisten

KASHMIR Bochara 130x190 Creme

KASHMIR Bochara 130x190 Creme är en matta med praktfull formgivning i kategorin mattor från KM Matt- & Textilgrossisten. Du kan köpa den hos Soffadirekt för det trevliga priset 1 295 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Hos Soffadirekt får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om KASHMIR Bochara 130x190 Creme från KM Matt- & Textilgrossisten

Denna kashmir bochara creme färgad matta är inspirerad av Pakistansk orientaliska mönster. Mattan är maskinvävd och tillverkad av 100 % mjuk viskos. Modellen finns i flertal olika storlekar och färgsättningar. Mattan en viktig del av ett rums dekoration, som gör hemmet varmt och mysigt!

Söker du ännu mer info om KASHMIR Bochara 130x190 Creme från tillverkaren KM Matt- & Textilgrossisten? Klicka på knappen ovan till Soffadirekt för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Mattor.

  • Produktnamn: KASHMIR Bochara 130x190 Creme
  • Artikelnummer: 5447900196413215
  • Kategori: Mattor
  • Varumärke: KM Matt- & Textilgrossisten
  • Taggar: konstsilkesmattor,mattor
  • Pris: 1 295 kr
  • Säljs hos: Soffadirekt
 
  • Om du är intresserad av att köpa KASHMIR Bochara 130x190 Creme från KM Matt- & Textilgrossisten och klickat dig vidare till butiken Soffadirekt så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på KASHMIR Bochara 130x190 Creme ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från KM Matt- & Textilgrossisten som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Soffadirekt får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya KASHMIR Bochara 130x190 Creme.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från KM Matt- & Textilgrossisten

Inga fler produkter från varumärket hittades.