Varumärke
Om Svenssons i Lammhult:
Över 100 år i branschen
200 varumärken i utbudet
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
0472 - 487 00
svenssons.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Kasthall

Gry matta - lagoon

Gry matta - lagoon är en matta med en spännande design i kategorin mattor från Kasthall. Du kan köpa den hos Svenssons i Lammhult för det bra priset 35 550 kr. Kort och gott är detta en mycket trevlig designprodukt. Hos Svenssons i Lammhult får du fri frakt på alla beställningar.

Mer info om Gry matta - lagoon från Kasthall

Gry, en handtuftad matta i ull och lin.

Söker du ännu mer info om Gry matta - lagoon från tillverkaren Kasthall? Klicka på knappen ovan till Svenssons i Lammhult för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Mattor.

  • Produktnamn: Gry matta - lagoon
  • Artikelnummer: 6605500910993270
  • Kategori: Mattor
  • Varumärke: Kasthall
  • Taggar: mattor,tuftade,tuftade-mattor
  • Pris: 35 550 kr
  • Säljs hos: Svenssons i Lammhult
 
  • Om du är intresserad av att köpa Gry matta - lagoon från Kasthall och klickat dig vidare till butiken Svenssons i Lammhult så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Gry matta - lagoon ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Kasthall som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Svenssons i Lammhult får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Gry matta - lagoon.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.