Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Linie Design

Combination Matta 170x240cm, Blue

Combination Matta 170x240cm, Blue är en matta med en mycket snygg formgivning i kategorin mattor från Linie Design. Du kan köpa den hos RoyalDesign för köpesumman 7 720 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad.

Mer info om Combination Matta 170x240cm, Blue från Linie Design

Combination är en serie mattor som är vävda i vävstol. Tillverkade i 100% viskos

Söker du ännu mer info om Combination Matta 170x240cm, Blue från tillverkaren Linie Design? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Mattor.

  • Produktnamn: Combination Matta 170x240cm, Blue
  • Artikelnummer: 4689600664197045
  • Kategori: Mattor
  • Varumärke: Linie Design
  • Taggar:
  • Pris: 7 720 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Combination Matta 170x240cm, Blue från Linie Design och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Combination Matta 170x240cm, Blue ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Linie Design som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Combination Matta 170x240cm, Blue med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.