Varumärke
KM Matt- & Textilgrossisten

CASABLANCA Medallion 200x300 Marinblå

CASABLANCA Medallion 200x300 Marinblå är en matta med en mycket snygg formgivning i kategorin mattor från KM Matt- & Textilgrossisten. Du kan köpa den hos Soffadirekt för varukostnaden 1 395 kr. Särskilt trevlig produkt i sin kategori. Hos Soffadirekt får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är blå. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om CASABLANCA Medallion 200x300 Marinblå från KM Matt- & Textilgrossisten

Vacker konstsilkesmatta som är mönstrad enligt gammal orientalisk tradition. Konstsilkesmattan är tillverkad i viskos som liknar silke och ger mattan en mjuk och skön glans. Modellen finns i olika storlekar och färger. Silkesmatta ger ett harmoniskt hemtrevligt hem!

Söker du ännu mer info om CASABLANCA Medallion 200x300 Marinblå från tillverkaren KM Matt- & Textilgrossisten? Klicka på knappen ovan till Soffadirekt för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Mattor.

  • Produktnamn: CASABLANCA Medallion 200x300 Marinblå
  • Artikelnummer: 5447900196417537
  • Kategori: Mattor
  • Varumärke: KM Matt- & Textilgrossisten
  • Taggar: konstsilkesmattor,mattor
  • Pris: 1 395 kr
  • Säljs hos: Soffadirekt
 
  • Om du är intresserad av att köpa CASABLANCA Medallion 200x300 Marinblå från KM Matt- & Textilgrossisten och klickat dig vidare till butiken Soffadirekt så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på CASABLANCA Medallion 200x300 Marinblå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från KM Matt- & Textilgrossisten som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Soffadirekt får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya CASABLANCA Medallion 200x300 Marinblå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från KM Matt- & Textilgrossisten

Inga fler produkter från varumärket hittades.