Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Rosenthal

Loft Desserttallrik 22 cm

Loft Desserttallrik 22 cm är en mattallrik med en ögonskön design i kategorin mattallrikar från Rosenthal. Du kan köpa den hos RoyalDesign för kostnaden 62 kr. Denna produkt är särskilt utvald av oss. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Stilren och tidlös skapelse. Den koppar som pryder denna designprodukt ger den en lyster och lyxkänsla som är svårslagen. Unik formgivning av en framstående designer.

Mer info om Loft Desserttallrik 22 cm från Rosenthal

Loft är en stilren och vacker porslinsservis formgiven av Rosenthal. Servisen kommer med rundade och ovala former som ger den en stilfull karaktär som passar alla tillfällen och högtider. Kollektionen består av mattallrikar, desserttallrikar, koppar, muggar och mycket mer.

Söker du ännu mer info om Loft Desserttallrik 22 cm från tillverkaren Rosenthal? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Mattallrikar.

REA på Loft Desserttallrik 22 cm

Just nu är det tillfällig REA på Loft Desserttallrik 22 cm och du kan köpa för 62 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 89 kr, vilket ger dig en rabatt på 30%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: Loft Desserttallrik 22 cm
  • Artikelnummer: 4689600664011462
  • Kategori: Mattallrikar
  • Varumärke: Rosenthal
  • Taggar:
  • Pris: 62 kr 89 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Loft Desserttallrik 22 cm från Rosenthal och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Loft Desserttallrik 22 cm ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Rosenthal som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 438 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.