Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
SVALA

SVALA Matgrupp + Dynlåda Natur

SVALA Matgrupp + Dynlåda Natur är en matgrupp med en läcker design i kategorin matgrupper från SVALA. Du kan köpa den hos Furniturebox för varukostnaden 15 995 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om SVALA Matgrupp + Dynlåda Natur från SVALA

SVALA är en en snygg och lyxig matgrupp som passar på de flesta uteplatser. Gruppen består av ett förlängningsbart bord med butterfly-skiva, sex stycken hopfällbara karmstolar med tillhörande dynor med nackkudde samt en dynlåda. Möblerna är tillverkade i oljat akaciaträ som stå pall i många somrar framöver. Praktiska utemöbler för dig som vill sätta en extra guldkant på tillvaron!Förlängningbart bord med sex positionsstolar med beigefärgade dynor samt dynlåda. Material: FSC-märkt oljat akaciaträ.MåttBordPositionsstolDynlådaLängd: 146-200 cm Bredd: 90 cmHöjd: 75 cmBredd: 60 cmDjup: 69 cmHöjd: 110 cmSittbredd: 50 cmSittdjup: 48 cmRyggstödets bredd: 50 cmRyggstödets höjd: 75 cmBredd: 73 cmDjup: 68 cmHöjd: 62 cm

Söker du ännu mer info om SVALA Matgrupp + Dynlåda Natur från tillverkaren SVALA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Matgrupper.

  • Produktnamn: SVALA Matgrupp + Dynlåda Natur
  • Artikelnummer: 6362300610973136
  • Kategori: Matgrupper
  • Varumärke: SVALA
  • Taggar: utomhus-,utomhus,-utemöbelgrupper-,utemöbelgrupper,-matgrupper,matgrupper
  • Pris: 15 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa SVALA Matgrupp + Dynlåda Natur från SVALA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på SVALA Matgrupp + Dynlåda Natur ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från SVALA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya SVALA Matgrupp + Dynlåda Natur.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.