Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
ARLÖV

ARLÖV Bord 200 + 6 BOSTON Stol Vit/Grå

ARLÖV Bord 200 + 6 BOSTON Stol Vit/Grå är ett bord med en läcker utformning i kategorin bord från ARLÖV. Du kan handla hos Furniturebox för priset 9 795 kr. Bordet är utformat och skapat för att hålla i många år - både konstruktions- som designmässigt.

Mer info om ARLÖV Bord 200 + 6 BOSTON Stol Vit/Grå från ARLÖV

Söker du ännu mer info om ARLÖV Bord 200 + 6 BOSTON Stol Vit/Grå från tillverkaren ARLÖV? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: ARLÖV Bord 200 + 6 BOSTON Stol Vit/Grå
  • Artikelnummer: 6362300590676907
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: ARLÖV
  • Taggar: matgrupper,utemöbelgrupper,utomhus
  • Pris: 9 795 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa ARLÖV Bord 200 + 6 BOSTON Stol Vit/Grå från ARLÖV och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ARLÖV Bord 200 + 6 BOSTON Stol Vit/Grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ARLÖV som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ARLÖV Bord 200 + 6 BOSTON Stol Vit/Grå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.