Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
ANNIE

ANNIE Matgrupp med 4 stolar Svart/Teak

ANNIE Matgrupp med 4 stolar Svart/Teak är en matgrupp med en riktigt snygg design i kategorin matgrupper från ANNIE. Du kan köpa den hos Furniturebox för priset 5 495 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om ANNIE Matgrupp med 4 stolar Svart/Teak från ANNIE

1 st ANNIE Matbord 150ANNIE är ett modernt och praktiskt bord med stomme svart aluminium och bordskiva i teakfärgad träimitation. Dess raka linjer och och diskreta framtoning gör att bordet passar i de flesta möblemang och på de flesta uteplatserna. Ett gediget bord för sommarens alla tillfällen! Kombinera gärna bordet med snygga stolar ur vårt digra sortiment.4 st ANNIE Ställbar Fåtölj Svart/TeakANNIE är en en modern trädgårdsfåtölj med sju ställbara positioner för maximal komfort. Fåtöljens stomme är i svart aluminium och sittytan, ryggstöd i textilen samt armstöd i träimitation. Dess raka linjer och förmåga att smälta in i de flesta utemiljöer gör den till ett utomordentligt alternativ för den som söker en allsidig trädgårdsfåtölj. Dyna köpes separat.

Söker du ännu mer info om ANNIE Matgrupp med 4 stolar Svart/Teak från tillverkaren ANNIE? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Matgrupper.

  • Produktnamn: ANNIE Matgrupp med 4 stolar Svart/Teak
  • Artikelnummer: 6362300590676901
  • Kategori: Matgrupper
  • Varumärke: ANNIE
  • Taggar: utomhus-,utomhus,-utemöbelgrupper-,utemöbelgrupper,-matgrupper,matgrupper
  • Pris: 5 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa ANNIE Matgrupp med 4 stolar Svart/Teak från ANNIE och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ANNIE Matgrupp med 4 stolar Svart/Teak ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ANNIE som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ANNIE Matgrupp med 4 stolar Svart/Teak.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.