Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Decotique

Milo C12 matbord 180+40, svart

Milo C12 matbord 180+40, svart är ett matbord med elegant & läcker design i kategorin matbord från Decotique. Du kan köpa den hos RUM21 för varukostnaden 5 396 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Klassisk skandinavisk design - perfekt för det skandinaviska hemmet och stilen. Träslaget ek är gulbrunt och har en markerad struktur. Klassiskt träslag som passar alla stilar. Skandinavisk design i sin bästa form.

Mer info om Milo C12 matbord 180+40, svart från Decotique

Milo C12 matbord med iläggsskiva från Decotique. Ett vackert matbord med ett enkelt formspråk och skandinavisk design. Bordsskivan är kantad i massiv ek och insidan i MDF. Hela bordsskivan är tillverkad i fanerad ek som är svartmålad. Man ser tydligt den vackra trästrukturen. Benen är tillverkade i gummiträ. Milo matbord har lätt rundade kanter och skapar därför ett mjukt intryck som passar i de flesta hem. Bordet har ett femte ben som monteras på mitten om tanken är att bordet ska stå med iläggsskiva hela tiden. Det får plats flera stolar runt bordet för plats för många vänner och familjemedlemmar. Bordet är inbjudande och man sitter gärna kvar länge för att njuta av härliga middagar.

Söker du ännu mer info om Milo C12 matbord 180+40, svart från tillverkaren Decotique? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Matbord.

  • Produktnamn: Milo C12 matbord 180+40, svart
  • Artikelnummer: 2714701764815735
  • Kategori: Matbord
  • Varumärke: Decotique
  • Taggar: bord,hem,hem-och-trädgård,matbord,möbler,möbler-bord-matbord,och,trädgård
  • Pris: 5 396 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Milo C12 matbord 180+40, svart från Decotique och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Milo C12 matbord 180+40, svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Decotique som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Milo C12 matbord 180+40, svart med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.