Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
CRUZ

CRUZ Bord 180 Svart

CRUZ Bord 180 Svart är ett matbord med en mycket snygg formgivning i kategorin matbord från CRUZ. Du kan köpa den hos Furniturebox för det trevliga priset 795 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell.

Mer info om CRUZ Bord 180 Svart från CRUZ

CRUZ är en snygg och flexibel liten serie innehållandes ett bord samt en sittbänk som båda är hopfällbara. Serien fokuserar på erbjuda funktionella möbler som är möjliga att ta med och använda i princip överallt. Både bordet och sittbänken går att fälla ihop till porfölj-liknande paket vilket gör dem mycket flexibla. Möblerna är tillverkade i svart stål och vit plast. Perfekt för camparen, strandmänniskan eller som extramöbler vid fester!Funktionella möbler som är möjliga att ta med och använda i princip överallt.Ihopfällbart bord med bordsskiva i svart plast och underrede i stål.

Söker du ännu mer info om CRUZ Bord 180 Svart från tillverkaren CRUZ? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Matbord.

  • Produktnamn: CRUZ Bord 180 Svart
  • Artikelnummer: 6362300666009416
  • Kategori: Matbord
  • Varumärke: CRUZ
  • Taggar: utomhus-,utomhus,-bord-,bord,-matbord,matbord
  • Pris: 795 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa CRUZ Bord 180 Svart från CRUZ och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på CRUZ Bord 180 Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från CRUZ som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya CRUZ Bord 180 Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från CRUZ