Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Watt & Veke

Watt & Veke LED-Ljusslinga Micro 80, Guld

Watt & Veke LED-Ljusslinga Micro 80, Guld är en ljusslinga med en strålande tjusig design i kategorin ljusslingor från Watt & Veke. Du kan köpa den hos RoyalDesign för varukostnaden 284 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Guldet som pryder den tillför en extra luxuriös känsla.

Mer info om Watt & Veke LED-Ljusslinga Micro 80, Guld från Watt & Veke

Micro-LED 80-lampa ljusslinga för kreativa dekorationer. Längden på slingen är 7,5 meter + kabel 3 m. Transformator ingår.

Söker du ännu mer info om Watt & Veke LED-Ljusslinga Micro 80, Guld från tillverkaren Watt & Veke? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Ljusslingor.

REA på Watt & Veke LED-Ljusslinga Micro 80, Guld

Just nu är det tillfällig REA på Watt & Veke LED-Ljusslinga Micro 80, Guld och du kan köpa för 284 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 405 kr, vilket ger dig en rabatt på 30%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: Watt & Veke LED-Ljusslinga Micro 80, Guld
  • Artikelnummer: 4689600655186836
  • Kategori: Ljusslingor
  • Varumärke: Watt & Veke
  • Taggar:
  • Pris: 284 kr 405 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Watt & Veke LED-Ljusslinga Micro 80, Guld från Watt & Veke och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Watt & Veke LED-Ljusslinga Micro 80, Guld ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Watt & Veke som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 216 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från Watt & Veke

Inga fler produkter från varumärket hittades.