Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Irislights

Irislights Ljusslinga 20 Lampor, Wasabi

Irislights Ljusslinga 20 Lampor, Wasabi är en ljusslinga med en grann design i kategorin ljusslingor från Irislights. Du kan köpa den hos RoyalDesign för beloppet 295 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning.

Mer info om Irislights Ljusslinga 20 Lampor, Wasabi från Irislights

Från Irislights är varje boll handgjord av en tunn handfärgad tråd med ett naturvänligt lim. Denna ljusslinga är endast för inomhusbruk. Avståndet mellan bollarna är 14cm. Ljuskällan är en LED-slinga med en brinntid på ca 50 000 timmar.

Söker du ännu mer info om Irislights Ljusslinga 20 Lampor, Wasabi från tillverkaren Irislights? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Ljusslingor.

  • Produktnamn: Irislights Ljusslinga 20 Lampor, Wasabi
  • Artikelnummer: 4689600639259958
  • Kategori: Ljusslingor
  • Varumärke: Irislights
  • Taggar:
  • Pris: 295 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Irislights Ljusslinga 20 Lampor, Wasabi från Irislights och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Irislights Ljusslinga 20 Lampor, Wasabi ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Irislights som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 205 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.