Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Kähler

Hammershøi Ljusstake H45mm, Vit

Hammershøi Ljusstake H45mm, Vit är en ljuslykta / ljusstake med mycket tilltalande design i kategorin ljuslyktor & ljusstakar från Kähler. Du kan köpa den hos RoyalDesign för den nätta summan 199 kr. Särskilt trevlig produkt i sin kategori. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Materialet marmor som den är skapad av är den metamorfa bergart som på senare år blivit omåttligt populär bland inredningsprodukter.

Mer info om Hammershøi Ljusstake H45mm, Vit från Kähler

Hammershøi servisen är elegant och enkelt designat porslin med fina historiska detaljer i naturliga, nordiska materialen; keramik, ek och glas. De subtila fåror har även en funktionell fördel och gör kopparna bra att hålla och burkarna lätt att öppna. Servisen har lyfts en aning från bordet så det blir stabilare och får en lätt svävande elegans, och i kombination med de naturliga färgerna - vit, korall, antracit, himmel och marmor - de enskilda elementen förvandlas till små design underverk.

Söker du ännu mer info om Hammershøi Ljusstake H45mm, Vit från tillverkaren Kähler? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Ljuslyktor & Ljusstakar.

  • Produktnamn: Hammershøi Ljusstake H45mm, Vit
  • Artikelnummer: 4689600655546197
  • Kategori: Ljuslyktor & Ljusstakar
  • Varumärke: Kähler
  • Taggar:
  • Pris: 199 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Hammershøi Ljusstake H45mm, Vit från Kähler och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Hammershøi Ljusstake H45mm, Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Kähler som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 301 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.