Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
info@royaldesign.se
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Skultuna

Feather Ljuslykta M, Koppar

Feather Ljuslykta M, Koppar är en ljuslykta / ljusstake med en trevlig formgivning i kategorin ljuslyktor & ljusstakar från Skultuna. Du kan köpa den hos RoyalDesign för varukostnaden 798 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Den koppar som pryder denna designprodukt ger den en lyster och lyxkänsla som är svårslagen.

Mer info om Feather Ljuslykta M, Koppar från Skultuna

Lara Bohincs The London Collection är inspererad av resor och linjerna i serien Feather är inspererade av de lätta vingrörelserna från fåglar.

Söker du ännu mer info om Feather Ljuslykta M, Koppar från tillverkaren Skultuna? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Ljuslyktor & Ljusstakar.

  • Produktnamn: Feather Ljuslykta M, Koppar
  • Artikelnummer: 4689600648247439
  • Kategori: Ljuslyktor & Ljusstakar
  • Varumärke: Skultuna
  • Taggar:
  • Pris: 798 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Feather Ljuslykta M, Koppar från Skultuna och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Feather Ljuslykta M, Koppar ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Skultuna som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Feather Ljuslykta M, Koppar med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.