Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Ernst Kirchsteiger

CITAT Ljuslykta 8 cm, "Ljuspunkter"

CITAT Ljuslykta 8 cm, "Ljuspunkter" är en ljuslykta / ljusstake med en mycket snygg formgivning i kategorin ljuslyktor & ljusstakar från Ernst Kirchsteiger. Du kan köpa den hos RoyalDesign för det bra priset 99 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning.

Mer info om CITAT Ljuslykta 8 cm, "Ljuspunkter" från Ernst Kirchsteiger

I serien finns brickor, skålar, muggar, servetter med klassiska och charmiga citat från Ernst Kirchsteiger.

Söker du ännu mer info om CITAT Ljuslykta 8 cm, "Ljuspunkter" från tillverkaren Ernst Kirchsteiger? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Ljuslyktor & Ljusstakar.

REA på CITAT Ljuslykta 8 cm, "Ljuspunkter"

Just nu är det tillfällig REA på CITAT Ljuslykta 8 cm, "Ljuspunkter" och du kan köpa för 99 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 100 kr, vilket ger dig en rabatt på 1%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: CITAT Ljuslykta 8 cm, "Ljuspunkter"
  • Artikelnummer: 4689600637909779
  • Kategori: Ljuslyktor & Ljusstakar
  • Varumärke: Ernst Kirchsteiger
  • Taggar:
  • Pris: 99 kr 100 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa CITAT Ljuslykta 8 cm, "Ljuspunkter" från Ernst Kirchsteiger och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på CITAT Ljuslykta 8 cm, "Ljuspunkter" ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Ernst Kirchsteiger som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 401 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.