Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Kosta Boda

Bruk Ljuslykta, Turkos

Bruk Ljuslykta, Turkos är en ljuslykta / ljusstake med stilren utformning i kategorin ljuslyktor & ljusstakar från Kosta Boda. Du kan köpa den hos RoyalDesign för kostnaden 94 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning.

Mer info om Bruk Ljuslykta, Turkos från Kosta Boda

Bruk är en vacker och praktisk kollektion som är tillverkad för vardagligt bruk med inspiration av naturen, ett härligt samspel av funktion och form. Kollektionens namn Bruk syftar på det svenska ordet att använda. Bruk serien är diskmaskin säker, stapelbar och är lämplig för både varma och kalla innehåll.

Söker du ännu mer info om Bruk Ljuslykta, Turkos från tillverkaren Kosta Boda? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Ljuslyktor & Ljusstakar.

REA på Bruk Ljuslykta, Turkos

Just nu är det tillfällig REA på Bruk Ljuslykta, Turkos och du kan köpa för 94 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 99 kr, vilket ger dig en rabatt på 5%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: Bruk Ljuslykta, Turkos
  • Artikelnummer: 4689600665213465
  • Kategori: Ljuslyktor & Ljusstakar
  • Varumärke: Kosta Boda
  • Taggar:
  • Pris: 94 kr 99 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Bruk Ljuslykta, Turkos från Kosta Boda och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Bruk Ljuslykta, Turkos ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Kosta Boda som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 406 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.