Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Kähler

Avvento Ljusstake 125mm, Röd

Avvento Ljusstake 125mm, Röd är en ljuslykta / ljusstake med en riktigt snygg design i kategorin ljuslyktor & ljusstakar från Kähler. Du kan köpa den hos RoyalDesign för det bra priset 125 kr. Denna produkt är särskilt utvald av oss. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Denna produkt är i färgen röd. Klassisk skandinavisk design - perfekt för det skandinaviska hemmet och stilen. Skandinavisk design i sin bästa form.

Mer info om Avvento Ljusstake 125mm, Röd från Kähler

Kählers designkeramik har spelat en framträdande roll vid de skandinaviska högtiderna i över 100 år och har vuxit till att bli en naturlig del av det danska kulturarvet. Traditionen förs vidare när Avvento-seriens ljusstakar till granen kommer i nya röda färger. Tonerna påminner om vinterns röda bär, och de söta och syrliga bär vi finner i den nordiska naturen.

Söker du ännu mer info om Avvento Ljusstake 125mm, Röd från tillverkaren Kähler? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Ljuslyktor & Ljusstakar.

REA på Avvento Ljusstake 125mm, Röd

Just nu är det tillfällig REA på Avvento Ljusstake 125mm, Röd och du kan köpa för 125 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 179 kr, vilket ger dig en rabatt på 30%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: Avvento Ljusstake 125mm, Röd
  • Artikelnummer: 4689600641607772
  • Kategori: Ljuslyktor & Ljusstakar
  • Varumärke: Kähler
  • Taggar:
  • Pris: 125 kr 179 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Avvento Ljusstake 125mm, Röd från Kähler och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Avvento Ljusstake 125mm, Röd ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Kähler som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 375 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.