Varumärke
Om Svenssons i Lammhult:
Över 100 år i branschen
200 varumärken i utbudet
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
0472 - 487 00
svenssons.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Dux

Superspider liggfåtölj - grå

Superspider liggfåtölj - grå är en liggfåtölj med en läcker design i kategorin liggfåtölj från Dux. Du kan köpa den hos Svenssons i Lammhult för varukostnaden 34 990 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Hos Svenssons i Lammhult får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Skinnet som pryder den är av hög kvalitét.

Mer info om Superspider liggfåtölj - grå från Dux

Superspider liggfåtölj klädd i grått fårskinn med nackkudde i svart läder, Rustical.

Söker du ännu mer info om Superspider liggfåtölj - grå från tillverkaren Dux? Klicka på knappen ovan till Svenssons i Lammhult för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Liggfåtölj.

  • Produktnamn: Superspider liggfåtölj - grå
  • Artikelnummer: 6605500744804739
  • Kategori: Liggfåtölj
  • Varumärke: Dux
  • Taggar: liggfåtöljer
  • Pris: 34 990 kr
  • Säljs hos: Svenssons i Lammhult
 
  • Om du är intresserad av att köpa Superspider liggfåtölj - grå från Dux och klickat dig vidare till butiken Svenssons i Lammhult så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Superspider liggfåtölj - grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Dux som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Svenssons i Lammhult får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Superspider liggfåtölj - grå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.