Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
SOFTCARE

SOFTCARE Vattenbaserat textilvårdskit

SOFTCARE Vattenbaserat textilvårdskit är en lädermatta med en läcker design i kategorin lädermattor från SOFTCARE. Du kan köpa den hos Furniturebox för kostnaden 295 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar.

Mer info om SOFTCARE Vattenbaserat textilvårdskit från SOFTCARE

SOFTCARE Vattenbaserat Textilvårdskit innehåller allt du behöver för att skydda och vårda tyget på dina möbler. Kitet innehåller en flaska Softcare vattenbaserad textilskydd, som kan användas till allt från soffor och stolsdynor till läder och mattor, samt en flaska Softcare vattenbaserad textilrengöring som du kan använda för att ta bort okika typer av fläckar. I kitet ingår även instruktioner på hur du vårdar dina textilier på bästa sätt. Perfekt att komplettera med när du köper en ny soffa!Textilvårdskit innehållandes en 500 ml flaska vattenbaserad textilskydd samt en 500 ml flaska textilrengöring.

Söker du ännu mer info om SOFTCARE Vattenbaserat textilvårdskit från tillverkaren SOFTCARE? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Lädermattor.

  • Produktnamn: SOFTCARE Vattenbaserat textilvårdskit
  • Artikelnummer: 6362300664665126
  • Kategori: Lädermattor
  • Varumärke: SOFTCARE
  • Taggar: inomhus,möbelvård
  • Pris: 295 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa SOFTCARE Vattenbaserat textilvårdskit från SOFTCARE och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på SOFTCARE Vattenbaserat textilvårdskit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från SOFTCARE som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya SOFTCARE Vattenbaserat textilvårdskit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.