Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
SIRIUS

SIRIUS Soffbord 90 Brons/Svart

SIRIUS Soffbord 90 Brons/Svart är ett kvadratiskt soffbord med en läcker design i kategorin kvadratiska soffbord från SIRIUS. Du kan köpa den hos Furniturebox för köpesumman 4 495 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Designen är industriell till stilen vilket numera är väldigt modernt.

Mer info om SIRIUS Soffbord 90 Brons/Svart från SIRIUS

Ett soffbord som drar blicken till sig med enkel design och effektfullt kombinerade färger och material. Skivan består av bronsfärgat högtryckslaminat vars nyans och metalliska skimmer skänker bordet det där lilla extra som tillför stuns åt inredningen. Det svarta metallunderredets lite råa uttryck tillför en lätt industriell känsla och blir en snygg färgkontrast mot skivan. SIRIUS finns i flera varianter.Kvadratiskt soffbord med bronsfärgad skiva med svart kant.

Söker du ännu mer info om SIRIUS Soffbord 90 Brons/Svart från tillverkaren SIRIUS? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kvadratiska soffbord.

  • Produktnamn: SIRIUS Soffbord 90 Brons/Svart
  • Artikelnummer: 6362300712509041
  • Kategori: Kvadratiska soffbord
  • Varumärke: SIRIUS
  • Taggar: bord,inomhus,soffbord
  • Pris: 4 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa SIRIUS Soffbord 90 Brons/Svart från SIRIUS och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på SIRIUS Soffbord 90 Brons/Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från SIRIUS som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya SIRIUS Soffbord 90 Brons/Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.