Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
NATIVE

NATIVE Soffbord 85 Ek/Svart

NATIVE Soffbord 85 Ek/Svart är ett kvadratiskt soffbord med intagande design i kategorin kvadratiska soffbord från NATIVE. Du kan köpa den hos Furniturebox för det trevliga priset 995 kr. Särskilt trevlig produkt i sin kategori. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell.

Mer info om NATIVE Soffbord 85 Ek/Svart från NATIVE

Kvadratiskt soffbord med enkel men effektfull formgivning. Med skiva i ekfaner och svartlackerat metallunderrede ser soffbordet självklart ut i många hem. NATIVE finns i två varianter.

Söker du ännu mer info om NATIVE Soffbord 85 Ek/Svart från tillverkaren NATIVE? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kvadratiska soffbord.

REA på NATIVE Soffbord 85 Ek/Svart

Just nu är det tillfällig REA på NATIVE Soffbord 85 Ek/Svart och du kan köpa för 995 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 1 295 kr, vilket ger dig en rabatt på 23%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: NATIVE Soffbord 85 Ek/Svart
  • Artikelnummer: 6362300905580087
  • Kategori: Kvadratiska soffbord
  • Varumärke: NATIVE
  • Taggar: bord,inomhus,soffbord
  • Pris: 995 kr 1 295 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa NATIVE Soffbord 85 Ek/Svart från NATIVE och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på NATIVE Soffbord 85 Ek/Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från NATIVE som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya NATIVE Soffbord 85 Ek/Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.