Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
MICHELLE

MICHELLE Soffbord med lådor 80 Betong/Vit

MICHELLE Soffbord med lådor 80 Betong/Vit är ett kvadratiskt soffbord med elegant & läcker design i kategorin kvadratiska soffbord från MICHELLE. Du kan köpa den hos Furniturebox för varukostnaden 2 795 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om MICHELLE Soffbord med lådor 80 Betong/Vit från MICHELLE

MICHELLE är en serie förvaringsmöbler där vitt skilda influenser sluter sig samman och skapar modern inredning för det stilmedvetna gardet. Möblernas praktiska konstruktion samspelar utmärkt med det omsorgsfullt designade utseendet. Serien innehåller soffbord, sideboards och tv-bänkar i flera olika modeller och färger. Smart och stilfull inredning som klippt och skuren för det moderna hemmet!Vitt kvadratiskt soffbord med fyra lådor. Toppskiva i mörkgrått betongmönstrat laminat.

Söker du ännu mer info om MICHELLE Soffbord med lådor 80 Betong/Vit från tillverkaren MICHELLE? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kvadratiska soffbord.

  • Produktnamn: MICHELLE Soffbord med lådor 80 Betong/Vit
  • Artikelnummer: 6362301203512733
  • Kategori: Kvadratiska soffbord
  • Varumärke: MICHELLE
  • Taggar: betongbord,bord,inomhus
  • Pris: 2 795 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa MICHELLE Soffbord med lådor 80 Betong/Vit från MICHELLE och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på MICHELLE Soffbord med lådor 80 Betong/Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från MICHELLE som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya MICHELLE Soffbord med lådor 80 Betong/Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.