Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Fermob

Trefles Kudde 44x44cm, Plum

Trefles Kudde 44x44cm, Plum är en kudde med behaglig formgivning i kategorin kuddar från Fermob. Du kan köpa den hos RoyalDesign för kostnaden 550 kr. Denna produkt är särskilt utvald av oss. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad.

Mer info om Trefles Kudde 44x44cm, Plum från Fermob

En slitstark kudde tillverkad i 100% akryl (Dralon®). Kudden är teflonbehandlad för att stå emot smuts och fukt. Kuddfodralet är avtagbart och går att tvätta i 30 grader. Vid dåligt väder mår kudden bäst av att förvaras inomhus.

Söker du ännu mer info om Trefles Kudde 44x44cm, Plum från tillverkaren Fermob? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kuddar.

  • Produktnamn: Trefles Kudde 44x44cm, Plum
  • Artikelnummer: 4689600659523762
  • Kategori: Kuddar
  • Varumärke: Fermob
  • Taggar:
  • Pris: 550 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Trefles Kudde 44x44cm, Plum från Fermob och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Trefles Kudde 44x44cm, Plum ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Fermob som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Trefles Kudde 44x44cm, Plum med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.