Varumärke
Om Åhlens:
Sveriges ledande varuhuskedja
Fri frakt till butik
Kontakt:
[email protected]
020 - 49 91 10
ahlens.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning

Miracle Cushion Refill Foundation

Miracle Cushion Refill Foundation är en kudde med elegant & läcker design i kategorin kuddar. Du kan köpa den hos Åhlens för kostnaden 275 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Hos Åhlens får du fri frakt på alla beställningar.

Mer info om Miracle Cushion Refill Foundation

En refill till Miracle Cushion. Miracle Cushion är ingen traditionell foundation, det är inte ett puder och det är mycket mer än en BB-creme. Det är en flytande, kompakt puderfoundation. Miracle Cushion ger ett perfekt resultat på tio sekunder. Den nya, lätta och fräscha konsistensen gör den enkel att applicera. Med en applikator formad som en mjuk och luftig kudde kan man få ett gradvis täckande resultat. Miracle Cushion är berikad med uppljusande aktiva ingredienser för en fantastisk och naturlig lyster. Huden känns återfuktad hela dagen i upp till åtta timmar.

Söker du ännu mer info om Miracle Cushion Refill Foundation? Klicka på knappen ovan till Åhlens för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kuddar.

  • Produktnamn: Miracle Cushion Refill Foundation
  • Artikelnummer: 6960700042484568
  • Kategori: Kuddar
  • Taggar: foundation,makeup,skönhet
  • Pris: 275 kr
  • Säljs hos: Åhlens
 
  • Om du är intresserad av att köpa Miracle Cushion Refill Foundation från och klickat dig vidare till butiken Åhlens så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Miracle Cushion Refill Foundation ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Åhlens får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Miracle Cushion Refill Foundation.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.