Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
info@royaldesign.se
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Normann Copenhagen

Line Kudde 60x50cm, Mörkgrå

Line Kudde 60x50cm, Mörkgrå är en kudde med en ögonskön design i kategorin kuddar från Normann Copenhagen. Du kan köpa den hos RoyalDesign för det bra priset 685 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Unik formgivning av en framstående designer.

Mer info om Line Kudde 60x50cm, Mörkgrå från Normann Copenhagen

Line är en kuddserie formgiven av Britt Bonnesen för Normann Copenhagen. Designen är enkel och elegant med klassiska ränder i subtila färgkombinationer. Kuddarna finns tillgängliga i två olika storlekar

Söker du ännu mer info om Line Kudde 60x50cm, Mörkgrå från tillverkaren Normann Copenhagen? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kuddar.

  • Produktnamn: Line Kudde 60x50cm, Mörkgrå
  • Artikelnummer: 4689600645340971
  • Kategori: Kuddar
  • Varumärke: Normann Copenhagen
  • Taggar:
  • Pris: 685 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Line Kudde 60x50cm, Mörkgrå från Normann Copenhagen och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Line Kudde 60x50cm, Mörkgrå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Normann Copenhagen som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Line Kudde 60x50cm, Mörkgrå med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.