Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Elvang

Horizon Kudde 50x50cm, Plommon/Cognac

Horizon Kudde 50x50cm, Plommon/Cognac är en kudde med mycket tilltalande design i kategorin kuddar från Elvang. Du kan köpa den hos RoyalDesign för beloppet 799 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Mycket hög kvalitét. Skandinavisk design i sin bästa form.

Mer info om Horizon Kudde 50x50cm, Plommon/Cognac från Elvang

Horizon kudde är tillverkad av kvalitetssäkrad alpackaull och fårull. Den skandinaviska designen är tidlös och passar alla hem. Kudden finns i flera härliga färger och kan med fördel kombineras med Horizon plädar. Kuddfodralet måste kemtvättas men innerkudden kan tvättas i 60c. Innerkudde ingår.

Söker du ännu mer info om Horizon Kudde 50x50cm, Plommon/Cognac från tillverkaren Elvang? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kuddar.

  • Produktnamn: Horizon Kudde 50x50cm, Plommon/Cognac
  • Artikelnummer: 4689600671458959
  • Kategori: Kuddar
  • Varumärke: Elvang
  • Taggar:
  • Pris: 799 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Horizon Kudde 50x50cm, Plommon/Cognac från Elvang och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Horizon Kudde 50x50cm, Plommon/Cognac ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Elvang som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Horizon Kudde 50x50cm, Plommon/Cognac med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.