Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Design Letters

Design Letters, Kudde 26x38 cm, Grå/Orange

Design Letters, Kudde 26x38 cm, Grå/Orange är en kudde med en mycket snygg formgivning i kategorin kuddar från Design Letters. Du kan köpa den hos RoyalDesign för den nätta summan 209 kr. Kort och gott är detta en mycket trevlig designprodukt. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning.

Mer info om Design Letters, Kudde 26x38 cm, Grå/Orange från Design Letters

En ljuvlig kudde från Design Letters & Friends som är inspirerad av en klassisk radio. Material: Bomull och polyester.

Söker du ännu mer info om Design Letters, Kudde 26x38 cm, Grå/Orange från tillverkaren Design Letters? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kuddar.

REA på Design Letters, Kudde 26x38 cm, Grå/Orange

Just nu är det tillfällig REA på Design Letters, Kudde 26x38 cm, Grå/Orange och du kan köpa för 209 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 299 kr, vilket ger dig en rabatt på 30%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: Design Letters, Kudde 26x38 cm, Grå/Orange
  • Artikelnummer: 4689600639692590
  • Kategori: Kuddar
  • Varumärke: Design Letters
  • Taggar:
  • Pris: 209 kr 299 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Design Letters, Kudde 26x38 cm, Grå/Orange från Design Letters och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Design Letters, Kudde 26x38 cm, Grå/Orange ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Design Letters som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 291 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.