Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Krebs

Empirelampett Nobel 411, Mässing

Empirelampett Nobel 411, Mässing är en kristallkrona med en vacker utformning i kategorin kristallkronor från Krebs. Du kan köpa den hos RoyalDesign för priset 3 995 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Delarna i mässing ger den ett lyster och känsla av modernt formspråk som ligger helt rätt i tiden.

Mer info om Empirelampett Nobel 411, Mässing från Krebs

Kombinera din fina kristallkrona från Krebs med en eller två kristallampetter i samma stil! Här finns stilfulla och dekorativa empirelampetter med plats för levande stearinljus och som alltid ger ett fint intryck med en härligt lyxig känsla.

Söker du ännu mer info om Empirelampett Nobel 411, Mässing från tillverkaren Krebs? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kristallkronor.

  • Produktnamn: Empirelampett Nobel 411, Mässing
  • Artikelnummer: 4689600654500701
  • Kategori: Kristallkronor
  • Varumärke: Krebs
  • Taggar:
  • Pris: 3 995 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Empirelampett Nobel 411, Mässing från Krebs och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Empirelampett Nobel 411, Mässing ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Krebs som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Empirelampett Nobel 411, Mässing med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.