Varumärke
Tefal

Talent Pro gryta med glaslock, 5,4 liter - 24 cm Tefal

Talent Pro gryta med glaslock, 5,4 liter - 24 cm Tefal är ett kokkärl med behaglig formgivning i kategorin kokkärl från Tefal. Du kan köpa den hos Frapp för det trevliga priset 649 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar.

Mer info om Talent Pro gryta med glaslock, 5,4 liter - 24 cm Tefal från Tefal

Serie Talent Pro från Tefal är en praktisk kokkärlsserie i aluminium som har Tefal Titanium EXCELLENCE non-stick beläggning med Top-coat lager. Pannorna i serien Talent Pro har 6 lager och Thermo-Spot® - Tefals unika värmeindikator som talar om när det är dags att påbörja tillagningen och därigenom behålla alla goda smaker.Köksredskap av metall kan användas om de inte är för vassa, exempelvis ska knivar inte användas i pannan.Ø: 24 cmVolym: 5,4 literGrytan passar alla spisar inklusive induktion.Ugnssäker upp till 175° CVi rekommenderar att rengöra kokkärlen för hand, då vissa maskindiskmedel kan skada produkterna.

Söker du ännu mer info om Talent Pro gryta med glaslock, 5,4 liter - 24 cm Tefal från tillverkaren Tefal? Klicka på knappen ovan till Frapp för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kokkärl.

  • Produktnamn: Talent Pro gryta med glaslock, 5,4 liter - 24 cm Tefal
  • Artikelnummer: 5057800099410581
  • Kategori: Kokkärl
  • Varumärke: Tefal
  • Taggar: grytor,grytor-&-kastruller,kastruller
  • Pris: 649 kr
  • Säljs hos: Frapp
 
  • Om du är intresserad av att köpa Talent Pro gryta med glaslock, 5,4 liter - 24 cm Tefal från Tefal och klickat dig vidare till butiken Frapp så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Talent Pro gryta med glaslock, 5,4 liter - 24 cm Tefal ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Tefal som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Talent Pro gryta med glaslock, 5,4 liter - 24 cm Tefal.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.