Varumärke
Funktion

Saftkokare, 8 liter Funktion

Saftkokare, 8 liter Funktion är ett kokkärl med en läcker design i kategorin kokkärl från Funktion. Du kan köpa den hos Frapp för det trevliga priset 499 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Färgen på utvalda detaljer är matt vilket ger ett stiligt och stilrent intryck.

Mer info om Saftkokare, 8 liter Funktion från Funktion

Gör din egen saft med hjälp av saftkokaren från Funktion! Rymmer 8 liter och är tillverkad i 18/0 stål. Saftkokaren är blank utvändigt och matt invändigt. Glaslock ingår. Botten på kokaren är 2, 0 mm med inkapslad induktionsbotten. Storlek: Vattenbehållare: 25x10,3 cm (ca 5,0 liter), Saftbehållare: 25x16,5 cm (ca 3,0 liter), Fruktbehållare: 25x16,5 cm (8,0 liter)

Söker du ännu mer info om Saftkokare, 8 liter Funktion från tillverkaren Funktion? Klicka på knappen ovan till Frapp för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kokkärl.

  • Produktnamn: Saftkokare, 8 liter Funktion
  • Artikelnummer: 5057800000373313
  • Kategori: Kokkärl
  • Varumärke: Funktion
  • Taggar: grytor,grytor-&-kastruller,kastruller
  • Pris: 499 kr
  • Säljs hos: Frapp
 
  • Om du är intresserad av att köpa Saftkokare, 8 liter Funktion från Funktion och klickat dig vidare till butiken Frapp så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Saftkokare, 8 liter Funktion ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Funktion som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Saftkokare, 8 liter Funktion.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.