Varumärke
Fissler

Original Pro kastrull med lock 2,6 liter Fissler

Original Pro kastrull med lock 2,6 liter Fissler är ett kokkärl med ljuvlig och dekorativ formgivning i kategorin kokkärl från Fissler. Du kan köpa den hos Frapp för priset 1 799 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om Original Pro kastrull med lock 2,6 liter Fissler från Fissler

Kastrull med lock i serien Original Pro från Fissler.Volym: 1,4 och 2,6 literØ: 16 och 20 cmMaterial: Rostfritt stål 18/10 Kockens val av gryta faller ofta på Fissler Original Pro. Den tjocka botten ger en jämn värmespridning, vilket minimerar risken att bränna såser m.m. Kastrullen fungerar på alla typer av spisar och med fördel på induktion. Invändigt finner man både måttskala och avrundad botten, detta medför att den blir lätt att arbeta med. Kastrullen har en bred droppfri hällkant och handtag med sköldar som minimerar överföring av värme.Svenska Kocklandslaget använder Fisslers produkter!

Söker du ännu mer info om Original Pro kastrull med lock 2,6 liter Fissler från tillverkaren Fissler? Klicka på knappen ovan till Frapp för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kokkärl.

  • Produktnamn: Original Pro kastrull med lock 2,6 liter Fissler
  • Artikelnummer: 5057801930566908
  • Kategori: Kokkärl
  • Varumärke: Fissler
  • Taggar: grytor,grytor-&-kastruller,kastruller
  • Pris: 1 799 kr
  • Säljs hos: Frapp
 
  • Om du är intresserad av att köpa Original Pro kastrull med lock 2,6 liter Fissler från Fissler och klickat dig vidare till butiken Frapp så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Original Pro kastrull med lock 2,6 liter Fissler ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Fissler som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Original Pro kastrull med lock 2,6 liter Fissler.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.