Varumärke
Staub

La Cocotte 8 liter oval Grå Staub

La Cocotte 8 liter oval Grå Staub är ett kokkärl med en ögonskön design i kategorin kokkärl från Staub. Du kan köpa den hos Frapp för det bra priset 3 899 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Delarna i mässing ger den ett lyster och känsla av modernt formspråk som ligger helt rätt i tiden.

Mer info om La Cocotte 8 liter oval Grå Staub från Staub

De populära emaljerade gjutjärnsgrytorna La Cocotte från franska Staub är ett måste i köket. Dess patenterade lösning med små upphöjningar på insidan av locket gör att vattnet förångas och "regnar" ner jämnt fördelat över innehållet i grytan (se bild). Detta fenomen gör maten mer smakrik och saftig. Grytorna är utrustade med ett lager grundemalj och därutöver två lager emalj till för att vara extra tåliga. Den speciella bottenemaljen gör att grytorna fungerar bra på alla värmekällor. Grytorna kan även placeras direkt på bordet för servering. La Cocotte finns i flera färger och storlekar. Mässingknoppen på locket klarar ugnstemperatur på 200°C.Ändra utseende på din gryta genom att byta ut mässingknoppen! Det finns satin-, fisk-, kyckling- och snigelknoppar, som passar samtliga grytor i serien La Cocotte, att köpa separat. Grytorna tål att diskas i maskin men handdisk rekommenderas. Bredd: 37 cmVolym: 8 liter

Söker du ännu mer info om La Cocotte 8 liter oval Grå Staub från tillverkaren Staub? Klicka på knappen ovan till Frapp för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kokkärl.

  • Produktnamn: La Cocotte 8 liter oval Grå Staub
  • Artikelnummer: 5057800896763178
  • Kategori: Kokkärl
  • Varumärke: Staub
  • Taggar: grytor,grytor-&-kastruller,kastruller
  • Pris: 3 899 kr
  • Säljs hos: Frapp
 
  • Om du är intresserad av att köpa La Cocotte 8 liter oval Grå Staub från Staub och klickat dig vidare till butiken Frapp så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på La Cocotte 8 liter oval Grå Staub ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Staub som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya La Cocotte 8 liter oval Grå Staub.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.