Varumärke
Scanpan

Fusion 5 gryta - låg 5,2 liter Scanpan

Fusion 5 gryta - låg 5,2 liter Scanpan är ett kokkärl med en trevlig formgivning i kategorin kokkärl från Scanpan. Du kan köpa den hos Frapp för priset 1 395 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om Fusion 5 gryta - låg 5,2 liter Scanpan från Scanpan

Låg gryta i serien Fusion 5 från Scanpan. Volym: 3,7 och 5,2 literØ: 20 och 24 cm Fusion 5?s multilagerkonstruktion ger den dess snabba och jämna värmefördelning. Den blankpolerade utsidan ger ett mycket lyxigt intryck. Tillverkad i högkvalitativt 18/10 rostfritt stål ger den maximal hållbarhet. Denna serie är kockarnas favorit på grund av sin funktionalitet och hållbarhet, men också för att den tål riktigt tuffa tag. Droppfria kanter och handtag i rostfritt stål, som håller sig svala, gör Fusion 5 mycket funktionell. Grytan fungerar på alla typer av hällar, inklusive induktion. Den högblanka insidan har praktiska måttmarkeringar och serie Fusion 5 tål maskindisk. I samarbete med sina leverantörer har Scanpan utvecklat en ny beläggning - Green Tek. Denna beläggning är från råvara till färdig produkt helt fri från både PFOA och PFOS, i kombination med den patenterade keramiska titantekniken, skapas en ytterst resistent non-stickyta.

Söker du ännu mer info om Fusion 5 gryta - låg 5,2 liter Scanpan från tillverkaren Scanpan? Klicka på knappen ovan till Frapp för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kokkärl.

  • Produktnamn: Fusion 5 gryta - låg 5,2 liter Scanpan
  • Artikelnummer: 5057801495903805
  • Kategori: Kokkärl
  • Varumärke: Scanpan
  • Taggar: grytor,grytor-&-kastruller,kastruller
  • Pris: 1 395 kr
  • Säljs hos: Frapp
 
  • Om du är intresserad av att köpa Fusion 5 gryta - låg 5,2 liter Scanpan från Scanpan och klickat dig vidare till butiken Frapp så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Fusion 5 gryta - låg 5,2 liter Scanpan ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Scanpan som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Fusion 5 gryta - låg 5,2 liter Scanpan.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.