Varumärke
WMF

Function4 Gryta med lock 5,7 l WMF

Function4 Gryta med lock 5,7 l WMF är ett kokkärl med en trevlig formgivning i kategorin kokkärl från WMF. Du kan köpa den hos Frapp för köpesumman 1 959 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om Function4 Gryta med lock 5,7 l WMF från WMF

Gryta med lock 5,7 liter ingår i den populära serien Function4 från WMF. Det smarta med Grytserie Function4 från WMF är locken! Locken till till grytorna/kastrullerna går att ändra på 4 olika sätt. Genom att vrida på locket går det att välja mellan 4 olika öppningar för uthällning vilket gör Grytserie Function4 till ett måste i köket. De fyra olika funktionerna är: full öppning, stort såll, litet såll och helt stängd. Locket till Function4 är dessutom utrustat med en silikonring vilket gör att locket ljudlöst sätts på grytan/kastrullen. För att hitta den exakta positionen finns det ikoner på metallringen på locket som visar vart locket ska sitta.Varje gryta och kastrull i serien har en invändig skala. De rostfria handtagen förblir svala och grytorna/kastrullerna fungerar på induktionshäll. DesignNOA DesignMaterialCromargan® - Rostfritt stål 18/10StorlekDiameter 24 cm

Söker du ännu mer info om Function4 Gryta med lock 5,7 l WMF från tillverkaren WMF? Klicka på knappen ovan till Frapp för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kokkärl.

  • Produktnamn: Function4 Gryta med lock 5,7 l WMF
  • Artikelnummer: 5057800144395146
  • Kategori: Kokkärl
  • Varumärke: WMF
  • Taggar: grytor,grytor-&-kastruller,kastruller
  • Pris: 1 959 kr
  • Säljs hos: Frapp
 
  • Om du är intresserad av att köpa Function4 Gryta med lock 5,7 l WMF från WMF och klickat dig vidare till butiken Frapp så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Function4 Gryta med lock 5,7 l WMF ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från WMF som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Function4 Gryta med lock 5,7 l WMF.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.