Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Eva Solo

White Line stekpanna, 24 cm

White Line stekpanna, 24 cm är en produkt för köket med en strålande tjusig design i kategorin kök från Eva Solo. Du kan köpa den hos RUM21 för köpesumman 799 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad.

Mer info om White Line stekpanna, 24 cm från Eva Solo

White Line är en serie otroligt gedigna köksgeråd till Eva Solos Trio sortiment. Både grytorna och stekpannorna kan användas på induktionsspisar. White Line är gjord i kraftig aluminium och ger bra värmespridning. Grytorna har en hård keramisk beläggning som gör att de är lätta att diska och får behålla sin vita färg. Stekpannorna har invändig Slip-Let ®-beläggning som gör att inget bränner vid eller fastnar. White Line stekpanna är inte bara snygg och stilfull utan har också en hög funktionalitet. Beläggningen i stekpannan gör det möjligt att steka med lite eller inget fett alls. Stekpannan är lättdiskad och funkar bra på induktionsspis.

Söker du ännu mer info om White Line stekpanna, 24 cm från tillverkaren Eva Solo? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kök.

  • Produktnamn: White Line stekpanna, 24 cm
  • Artikelnummer: 2714700784214149
  • Kategori: Kök
  • Varumärke: Eva Solo
  • Taggar: hem,hem-och-trädgård,koka,koka-&-steka,kök,kök-koka-steka-stekpannor,och,steka,stekpannor,trädgård
  • Pris: 799 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa White Line stekpanna, 24 cm från Eva Solo och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på White Line stekpanna, 24 cm ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Eva Solo som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa White Line stekpanna, 24 cm med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.