Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Rörstrand

Swedish Grace äggkopp, sten

Swedish Grace äggkopp, sten är en produkt för köket med en läcker design i kategorin kök från Rörstrand. Du kan köpa den hos RUM21 för det trevliga priset 99 kr. Särskilt trevlig produkt i sin kategori. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Unik formgivning av en framstående designer.

Mer info om Swedish Grace äggkopp, sten från Rörstrand

Swedish Grace äggkopp från Rörstrand, formgiven av Louise Adelborg. Servisen Swedish Grace är minst lika omtyckt idag som när den premiärvisades på Stockholms¬utställningen 1930. Louise Adelborg lyckades på ett elegant vis förmedla känslan av vajande veteax i sommarvinden. Samtidigt skapade hon sig en självklar plats i såväl svenska folkets hjärtan som på deras matbord. Porslinet kan diskas i diskmaskin och tål mikrovågsugn.

Söker du ännu mer info om Swedish Grace äggkopp, sten från tillverkaren Rörstrand? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kök.

  • Produktnamn: Swedish Grace äggkopp, sten
  • Artikelnummer: 2714700139913817
  • Kategori: Kök
  • Varumärke: Rörstrand
  • Taggar: ggkoppar,hem,hem-och-trädgård,och,servering,servering-tallrikar-ggkoppar,tallrikar,trädgård,Ã?ggkoppar
  • Pris: 99 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Swedish Grace äggkopp, sten från Rörstrand och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Swedish Grace äggkopp, sten ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Rörstrand som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 401 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.