Varumärke
Om Designonline:
Över 200 varumärken
Kunder i över 70 länder
Fri frakt över 499 kr

Kontakt:
[email protected]
0480 - 44 99 20
designonline.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Rörstrand

Swedish Grace

Swedish Grace är en produkt för köket med en läcker design i kategorin kök från Rörstrand. Du kan köpa den hos designonline.se för det trevliga priset 49 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Passar du på att handla för över 499 kr får du fri frakt på din beställning. Denna produkt är i färgen vit.

Mer info om Swedish Grace från Rörstrand

Swedish Grace Winter servett vit

Söker du ännu mer info om Swedish Grace från tillverkaren Rörstrand? Klicka på knappen ovan till designonline.se för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kök.

REA på Swedish Grace

Just nu är det tillfällig REA på Swedish Grace och du kan köpa för 49 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 59 kr, vilket ger dig en rabatt på 17%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: Swedish Grace
  • Artikelnummer: 4683600969327881
  • Kategori: Kök
  • Varumärke: Rörstrand
  • Taggar: kök-&-dukning-,kök,dukning,-servetter-&-servettställ,servetter,servettställ
  • Pris: 49 kr 59 kr
  • Säljs hos: designonline.se
 
  • Om du är intresserad av att köpa Swedish Grace från Rörstrand och klickat dig vidare till butiken designonline.se så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Swedish Grace ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Rörstrand som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos designonline.se får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 499 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 450 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.