Varumärke
Om Designtorget:
Kända och okända designers
Bästa presentbutiken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
08-462 35 20
designtorget.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning

Skärbräda björk mellan

Skärbräda björk mellan är en produkt för köket med en läcker design i kategorin kök. Du kan köpa den hos Designtorget för det bra priset 245 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Träslaget björk som den är skapad utav ger en ljus och behaglig känsla till ditt hem.

Mer info om Skärbräda björk mellan

Skärbräda tillverkad av de finaste och bredaste björkplankorna på en såg i Västergötland. Passar lika bra som uppläggningsfat av t ex ost och kex. Skärbrädorna

Söker du ännu mer info om Skärbräda björk mellan? Klicka på knappen ovan till Designtorget för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kök.

  • Produktnamn: Skärbräda björk mellan
  • Artikelnummer: 1056600857694375
  • Kategori: Kök
  • Taggar: kök,redskap,tillagning,tillagning-&-redskap
  • Pris: 245 kr
  • Säljs hos: Designtorget
 
  • Om du är intresserad av att köpa Skärbräda björk mellan från och klickat dig vidare till butiken Designtorget så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Skärbräda björk mellan ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Designtorget får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 255 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.