Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Seletti

Seletti ägghållare

Seletti ägghållare är en produkt för köket med en läcker design i kategorin kök från Seletti. Du kan köpa den hos RUM21 för den nätta summan 133 kr. Du kommer inte att ångra ett köp av denna produkt. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Den koppar som pryder denna designprodukt ger den en lyster och lyxkänsla som är svårslagen. Unik formgivning av en framstående designer.

Mer info om Seletti ägghållare från Seletti

The eggholder från Seletti. En hållare i porslin för dina nykokta ägg att ha på frukostbordet som ser ut som om äggkartongen i papp. Tål diskmaskinEstetico Quotidiano glas- och porslinsserie från Seletti, formgiven av Selab. Serien berstår av massa olika delar i en vardaglig servis, såsom koppar, salladsskål, olika sorters glas, salt-och peppar osv. Det roliga med serien är att allt ser ut att vara i plast fast det egentligen är glas eller porslin.

Söker du ännu mer info om Seletti ägghållare från tillverkaren Seletti? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kök.

  • Produktnamn: Seletti ägghållare
  • Artikelnummer: 2714701671421894
  • Kategori: Kök
  • Varumärke: Seletti
  • Taggar: kök,servering,servering-tallrikar-äggkoppar,tallrikar,Äggkoppar,äggkoppar
  • Pris: 133 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Seletti ägghållare från Seletti och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Seletti ägghållare ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Seletti som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 367 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.