Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
House Doctor

Rustic tallrik 27,5 cm, grå

Rustic tallrik 27,5 cm, grå är en produkt för köket med en praktfull design i kategorin kök från House Doctor. Du kan köpa den hos RUM21 för priset 125 kr. Du kommer inte att ångra ett köp av denna produkt. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning.

Mer info om Rustic tallrik 27,5 cm, grå från House Doctor

Rustic tallrik från House Doctor. En rustik och rejäl tallrik. Tallriken är 27,5 cm och är tillverkad i porslin som har glaserats i en varm grå nyans. Den har en ojämn yta som bildar ett vackert mönster. Porslinet tillverkas för hand vilket innebär att varje del är unik och inte den andra lik.

Söker du ännu mer info om Rustic tallrik 27,5 cm, grå från tillverkaren House Doctor? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kök.

  • Produktnamn: Rustic tallrik 27,5 cm, grå
  • Artikelnummer: 2714700862893604
  • Kategori: Kök
  • Varumärke: House Doctor
  • Taggar: kök,mattallrikar,servering,servering-tallrikar-mattallrikar,tallrikar
  • Pris: 125 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Rustic tallrik 27,5 cm, grå från House Doctor och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Rustic tallrik 27,5 cm, grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från House Doctor som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 375 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.