Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Bodum

Pavina glas, 6-pack

Pavina glas, 6-pack är en produkt för köket med en läcker form i kategorin kök från Bodum. Du kan köpa den hos RUM21 för varukostnaden 897 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om Pavina glas, 6-pack från Bodum

Pavina glas från Bodum. Ett härlig glas i modern stil som passar utmärkt som ett dricksglas till de flesta drycker.

Söker du ännu mer info om Pavina glas, 6-pack från tillverkaren Bodum? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kök.

  • Produktnamn: Pavina glas, 6-pack
  • Artikelnummer: 2714700611776938
  • Kategori: Kök
  • Varumärke: Bodum
  • Taggar: dricksglas,glas,kök,servering,servering-glas-dricksglas
  • Pris: 897 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Pavina glas, 6-pack från Bodum och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Pavina glas, 6-pack ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Bodum som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Pavina glas, 6-pack med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.