Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Arabia

Mumin dricksglas, Snorkfröken i solen

Mumin dricksglas, Snorkfröken i solen är en produkt för köket med elegant & läcker design i kategorin kök från Arabia. Du kan köpa den hos RUM21 för köpesumman 89 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Kommer passa perfekt i exempelvis ditt kök. Unik formgivning av en framstående designer.

Mer info om Mumin dricksglas, Snorkfröken i solen från Arabia

Mumin dricksglas från Arabia. Muminserien från Arabia är en rolig och lekfull serie för köket som passar både de äldre och de små. Serien är formgiven av Tove Slotte-Elevant efter Muminförfattaren Tove Janssons ursprungliga ritningar och finns med flera uttrycksfulla motiv från Muminvärlden. Muminserien finns i dricksglas, mugg och skål.

Söker du ännu mer info om Mumin dricksglas, Snorkfröken i solen från tillverkaren Arabia? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kök.

  • Produktnamn: Mumin dricksglas, Snorkfröken i solen
  • Artikelnummer: 2714700044623646
  • Kategori: Kök
  • Varumärke: Arabia
  • Taggar: dricksglas,glas,kök,servering,servering-glas-dricksglas
  • Pris: 89 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Mumin dricksglas, Snorkfröken i solen från Arabia och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Mumin dricksglas, Snorkfröken i solen ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Arabia som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 411 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.