Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Rörstrand

Mon Amie frukostpaket

Mon Amie frukostpaket är en produkt för köket med elegant & läcker design i kategorin kök från Rörstrand. Du kan köpa den hos RUM21 för den nätta summan 1 074 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Denna produkt är blå. Den koppar som pryder denna designprodukt ger den en lyster och lyxkänsla som är svårslagen.

Mer info om Mon Amie frukostpaket från Rörstrand

Mon Amie Assiett 18 cm från Rörstrand. Mon Amie, som betyder ?min vän?, formgavs av Marianne Westman på 50-talet som också blev kallad ?porslinsmamma? efter sina skapelser. Hon hämtade inspiration till dekoren en regnig midsommarafton och Mon Amie-serien har blivit något av ett signum för Rörstrand med den blåblommiga dekoren. Duka fram en lyxig lördagsfrukost och servera rykande kaffe ur kopparna, en god smörgås på tallriken och yoghurt toppat med müsli.

Söker du ännu mer info om Mon Amie frukostpaket från tillverkaren Rörstrand? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kök.

  • Produktnamn: Mon Amie frukostpaket
  • Artikelnummer: 2714700585542193
  • Kategori: Kök
  • Varumärke: Rörstrand
  • Taggar: kök,mattallrikar,servering,servering-tallrikar-mattallrikar,tallrikar
  • Pris: 1 074 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Mon Amie frukostpaket från Rörstrand och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Mon Amie frukostpaket ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Rörstrand som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Mon Amie frukostpaket med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.