Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Alessi

Cico äggkopp, blå

Cico äggkopp, blå är en produkt för köket med en mycket snygg formgivning i kategorin kök från Alessi. Du kan köpa den hos RUM21 för det trevliga priset 149 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Denna produkt är blå.

Mer info om Cico äggkopp, blå från Alessi

En smart och annorlunda äggkopp som förutom själva ägghållaren ställer upp med både sked och saltkar när man lyfter på hatten.

Söker du ännu mer info om Cico äggkopp, blå från tillverkaren Alessi? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kök.

  • Produktnamn: Cico äggkopp, blå
  • Artikelnummer: 2714701788715819
  • Kategori: Kök
  • Varumärke: Alessi
  • Taggar: ggkoppar,hem,hem-och-trädgård,och,servering,servering-tallrikar-ggkoppar,tallrikar,trädgård,Ã?ggkoppar
  • Pris: 149 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Cico äggkopp, blå från Alessi och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Cico äggkopp, blå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Alessi som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 351 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.